Gode ratinger for Holberg Rurik

16. desember 2013

Citywire følger mer enn 9000 fond globalt basert på fondenes risikojusterte avkastning siste 3 år, og kun de 2% beste forvalterne blir tildelt en AAA rating. Fredag 13.12.2013 fikk vi nyheten om at Leif Anders Frønningen, ansvarlig forvalter for Holberg Rurik, var tildelt en AAA rating. Samme uke oppgraderte Morningstar sin rating av Holberg Rurik til 5 stjerner, som er den høyeste ratingen Morningstar har.


Et minimumskrav for å bli ratet av Citywire er at forvalterens fond har slått sin benchmark siste 3 år. Færre enn 25% av forvalterne klarer dette, og de som kommer gjennom nåløyet gis følgende ratinger: Citywire+, A, AA og AAA.

Leif Anders Frønningen er nå en av 8 forvaltere innen Citywire sin globale vekstmarkeder kategori, som pr i dag er i besittelse av en AAA rating. Holberg Rurik er dermed også i eksklusivt selskap med 157 fond på globalt basis som er i besittelse av en AAA rating. Leif Anders Frønningen er pt ratet som nummer 5 av i alt 215 forvaltere over den siste 3 års perioden.

Fronningen AAA2

Mer informasjon finnes på http://citywireglobal.com