Lunsjseminar med fokus på de nye vekstmarkedene

Seminarinvitasjon sept 2017 2
Seminarinvitasjon sept 2017 2

STAVANGER
17. oktober 2017

Klikk her for påmelding

Holberg Fondene inviterer til lunsjseminar i Stavanger med fokus på muligheter i de nye fremvoksende økonomiene.

Et gyllent tiår for de fremvoksende økonomiene ble avløst av 5 magre år, men nå peker pilene oppover igjen. Tendensen vi så i 2016 har forsterket seg inn i 2017. Hittil i år er vekstmarkedsindeksen (MSCI Emerging Markets) opp med 18,5% mens verdensindeksen (MSCI World) er opp med 4,9%.

Holberg Rurik har til tross for utfordrende markeder levert en årlig avkastning på 12,1% siste 5 år*. Vekstmarkedsindeksen har i samme periode levert en årlig avkastning på 11,1%. Dette plasserer Holberg Rurik øverst blant de norske vekstmarkedsfondene på Morningstar sin rangering av vekstmarkedsfond i kategorien Globale Vekstmarkeder siste 5 år*.

Holberg Rurik ble i tillegg nylig kåret av Dine Penger til beste fond i kategorien fremvoksende markeder for andre året på rad, les artikkel.  

Mange norske investorer er i dag undervektet i vekstmarkedene. På lunsjseminaret vil vi se nærmere på hvorfor vekstmarkeder bør være med i en investeringsportefølje. Forvalter Leif Anders Frønningen vil ta for seg hva som kjennetegner et typisk Holberg Rurik selskap, og hvor vi ser de største mulighetene i de fremvoksende økonomiene.


Kl. 12:00 - 13:00, (servering fra kl 11:30)
Oljemuseet, Kjeringholmen 1A.

* Morningstar pr. 150917.