Tror du ikke på tyngdeloven?

Oslo
21. november 2017

Klikk her for påmelding

De modne aksjemarkedene dominerer den norske mediadekningen av hva som rører seg i det globale aksjemarkedet. Vi tror det er verdt å løfte på nisseluen og også se på investeringsmuligheter i verdens to høyvekstregioner - Asia og Afrika.

Vi tror at økonomiske tyngdelover vil arbeide i vekstmarkedenes favør de neste tiårene.

Etter fem magre år ser 2017 ut til å bli et godt år for de fremvoksende økonomiene, noe som også gjelder vårt eget fond Holberg Rurik som er opp 24% så langt i år. Kilde: Morningstar pr. 31. oktober 2017. 

Holberg Rurik har til tross for utfordrende markeder levert en årlig avkastning på 12,1% siste 5 år*. Dette plasserer Holberg Rurik øverst blant de norske vekstmarkedsfondene på Morningstar sin rangering av vekstmarkedsfond i kategorien Globale Vekstmarkeder i denne perioden.* Kilde: Morningstar pr. 31. oktober 2017.

Holberg Rurik ble i tillegg nylig kåret av Dine Penger til beste fond i kategorien fremvoksende markeder for andre året på rad.

Vår vekstmarkedsforvalter Leif Anders Frønningen vil presentere hvordan Holberg Rurik har valgt å posisjonere seg i de nye vekstmarkedene i verden.

Leif Anders har forvaltet Holberg Rurik siden oppstart i 2010 og har levert meget solide resultater gjennom ulike markedsforhold.

Tirsdag 21. november, kl 11:30 på Høyres Hus

Velkommen til vekstmarkedslunsj!