Endringer i vårt forvalterteam

6. september 2018

Vi har gleden av å ønske Jørgen Müller velkommen som ny porteføljeforvalter for våre norske og nordiske aksjeporteføljer. Han erstatter Tony Fimreite, som har valgt å si opp sin stilling. Jørgen vil sammen med Robert Lie Olsen forvalte Holberg Norden og Holberg Norge.


Robert Lie Olsen vil fortsatt forvalte Holberg Norden og Holberg Norge med basis i vår investeringsfilosofi tuftet på langsiktighet, indeksuavhengighet og konsentrerte porteføljer.   I jakten på de beste investeringene, leter vi fortsatt etter kvalitetsselskaper med robust balanse til en fornuftig pris. Robert er med sin brede og lange erfaring en garantist for kontinuiteten i vår forvaltning i det nordiske investeringsuniverset.

Vi ønsker Jørgen Müller velkommen «om bord» som ny porteføljeforvalter fra januar 2019. Han har de siste fem årene vært ansatt i Orkla, mesteparten av tiden i selskapets avdeling for fusjoner og oppkjøp (M&A), der han har jobbet både som analytiker og prosjektleder, med hovedfokus på selskapsanalyser. Jørgen er i dag økonomisjef (head of finance) i Orkla Confectionery & Snacks Norge. Han begynte sin karriere i Deloitte Financial Advisory, etter fullførte studier ved NHH.

Vi er svært glad over å få Jørgen med på laget, og er overbevist om at hans kompetanse og «passion» vil passe godt inn i vårt forvalterteam.